PRIVATLEKTIONER UTVECKLA
DIG SJÄLV
GRUPPTRÄNING
FÖR ALLA
ÅLDRAR

Träna med Luleå Tennisklubb!

Vi anordnar tränarledd gruppträning anpassad för alla nivåer oavsett ålder, erfarenhet och ambition. Du kan även boka privatlektion med någon av våra tränare, om du som nybörjare vill få en kickstart eller som erfaren vill fortsätta utvecklas.

Nedan kan du se de tränare som finns inom klubben. Kontakta oss på 0920-250 428 eller info@luleatennisklubb.se för att boka en privatlektion eller anmäla barn och ungdomar till träningsgrupper.

Alejandra Hernandez Quiroz-Skidmore

Alejandra Hernandez Quiroz-Skidmore

Alejandra är vår chefstränare och har en imponerande meritlista. Hon föddes 1979 i Mexiko och började spela tennis som 6-åring. Vid 17 års ålder var hon rankad 23:a i världen bland juniorer. Vid 18 års ålder valde hon att satsa på utbildning i USA via tennisstipendium. Alejandra har utan uppehåll jobbat med tennis i hela sitt liv och över hela världen. Vi är väldigt stolta att ha Alejandra i klubben som chefstränare.

Benjamin Larsson

Benjamin Larsson

Benjamin är född 2000 och har spelat tennis i nio år. Han har spelat juniortennis på högsta Norrlandsnivå. Bland annat har han vunnit SEB Nextgenerations Norrlandskval 2013 och 2015. Dessutom har han vunnit Norrlandskvalet till SM 2016. Benjamin tränar de yngre barnen.

Edvin Rehult

Edvin Rehult

Edvin är född 2001 och har spelat tennis i 12 år, med pallplatser på Norrlandsnivå som främsta merit. Utöver det är han även elitspelare i innebandy. Edvin tränar barn och ungdomar på söndagar.

Inne & Ute

Välkommen till våra utebanor för tennis & padel.

Sommartid skapas det extra magi på Arcushallen då man kan spela utomhuspadel & tennis under midnattssolen. Få en känsla av spanska träningsbanor, 10 min från Luleå centrum.

Just nu! Prova på!

Vill du eller ditt barn prova på tennis? Vi erbjuder nu er att ta reda på om tennis är sporten för er. Det innebär att du helt kostnadsfritt kan testa två träningstillfällen och samtidigt få hjälp med utrustning med mera. Dessutom har vår tränare varit världsrankad. Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så här vi av oss till dig inom kort.

LTK . Luleå Tennisklubb

Spela tennis Luleå | Spela padel Luleå