FÖR EN
LEVANDE
KULTUR
BLI
SPONSOR

Stöd klubben

Som ideell förening gör vi vårt yttersta för att främja tennissporten och andra racketsporter. Vi satsar mycket på breddverksamhet och försöker få fler människor, unga som gamla, att röra på sig. För att lyckas med detta tar vi tacksamt emot de stöd som går att få. Det finns ett antal sätt för dig att stödja klubben så att vi når våra mål.

Sponsra klubben Vill du och ditt företag vara med att skapa förutsättningar för att ta klubben in i en storhetstid? All sponsring går oavkortat till att stötta vår breddverksamhet för barn och ungdomar. Vi kan i gengäld erbjuda exponeringsytor i hallen, på vår webb samt i samband med enskilda evenemang. Exempel på sponsorpaket kan vara:

Sponsorskylt vägg

Väggsponsorskylt (inkl tryck och montering), 248×80 cm inne i hallen.
SEK15 000
Faktureras årsvis

Företagsängel

En graverad placket i borstad aluminium på placketväggen
SEK2000+
Faktureras årsvis

Skräddasydda paket

För skräddarsydda avtal med klubben, kontakta Kristoffer Wennström på 070-182 50 73
Offert
Enligt avtal

Mantimmar

Utöver sponsring är även Luleå Tennisklubb i behov av mantimmar, särskilt vid två tillfällen under året;

Vårdagarna. Vi medlemmar hjälps åt att göra i ordning padel- och grusbanor för sommarsäsongen. Efter ett par timmars jobb grillar vi tillsammans. Kontaktperson och samordnare är Niclas Granberg.

Höstdagarna. Under hösten hjälper medlemmarna till att stänga sommarsäsongen och förbereder för vintersäsongen. Efter några timmars jobb grillar vi tillsammans. Kontaktperson och samordnare är Niclas Granberg.

Inne & Ute

Välkommen till våra utebanor för tennis & padel.

Sommartid skapas det extra magi på Arcushallen då man kan spela utomhuspadel & tennis under midnattssolen. Få en känsla av spanska träningsbanor, 10 min från Luleå centrum.

Just nu! Prova på!

Vill du eller ditt barn prova på tennis? Vi erbjuder nu er att ta reda på om tennis är sporten för er. Det innebär att du helt kostnadsfritt kan testa två träningstillfällen och samtidigt få hjälp med utrustning med mera. Dessutom har vår tränare varit världsrankad. Låter det intressant? Följ länken nedan för att ta dig vidare till vår sida på matchi för att anmäla dig till en kurs.

Luleå Tennisklubb (matchi.se)

LTK . Luleå Tennisklubb

Spela tennis och padel Luleå