BLI MEDLEM BLI MEDLEM BLI MEDLEM

Bli medlem i Luleå Tennisklubb

Som medlem i Luleå Tennisklubb omfattas du av Svenska tennisförbundets försäkring, kan boka tider för såväl tennis som padel till rabatterade priser och har 20% rabatt på hela sortimentet på babolat.se. Ett familjemedlemskap kostar 600:-/kalenderår. Ett enskilt medlemskap kostar 400:-/kalenderår.

Klubben är öppen för alla och vill främja medlemmarnas fysiska, psykiska och sociala utveckling. Glädje, klubbkänsla, engagemang och trivsel genomsyrar föreningen.

Luleå tennisklubb har fyra tennisbanor inomhus med underlaget Plexipave. Precis utanför tennishallen har vi även fyra stycken fina grusbanor och två padelbanor.

Luleå Tennisklubbs vision är:

 • En mötesplats för alla
 • Individuell utveckling för alla.
 • Studier och träning i harmoni.
 • Elitsatsning i samarbete.

Luleå Tennisklubbs vision är:

 • En tennisklubb för alla
 • Alla tränare i Luleå Tennisklubb genomgår återkommande kompetensutveckling
 • Som bas för våra tennistränare inom Luleå Tennisklubb finns en grovplanering som vår chefstränare har ansvar för, det är sedan varje tränares ansvar att anpassa innehåll och upplägg för varje träningsgrupp. På detta sätt har vi möjlighet att hålla god träningskvalitet inom hela Luleå Tennisklubb för så väl nybörjare som elitspelare.
 • Du har möjlighet att träna gratis två tillfällen innan du bestämmer dig ifall du vill fortsätta eller ej.
Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter

Telefon: 0920-25 04 28

E-post: info-luleatk@telia.com

Ansök om medlemskap

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Medlemskapet behandlas av Matchi och det är där ansökan görs. Medlemskapet kostar 400:-/kalenderår och person, som familj kan man ingå i ett familjemedlemsskap för 600:-/kalenderår och familj. Om du inte har ett konto hos Matchi sedan tidigare kommer du behöva skapa ett konto där innan du kan bli medlem. Klicka HÄR för att ta dig till vår sida hos Matchi.

Inne & Ute

Välkommen till våra utebanor för tennis & padel.

Sommartid skapas det extra magi på Arcushallen då man kan spela utomhuspadel & tennis under midnattssolen. Få en känsla av spanska träningsbanor, 10 min från Luleå centrum.

Just nu! Prova på!

Vill du eller ditt barn prova på tennis? Vi erbjuder nu er att ta reda på om tennis är sporten för er. Det innebär att du helt kostnadsfritt kan testa två träningstillfällen och samtidigt få hjälp med utrustning med mera. Dessutom har vår tränare varit världsrankad. Låter det intressant? Fyll i formuläret nedan så här vi av oss till dig inom kort.

  Vanliga frågor och svar

  F: Hur bokar jag tennistid om jag inte vill skapa ett konto?

  S: Ring oss på 0920-250 428 så löser vi det. Du kan normalt nå oss vardagar klockan 09-17.

  F: När är shopen öppen?

  S: Normalt sett vardagar klockan 09-17. Ring gärna oss på 0920-250 428 för att vara säker på att shopen är öppen.

  F: Hur blir jag medlem?

  S: Ansök om medlemskap på Matchi. Vid problem kan du ringa på 0920-25 04 28 eller mejla på info-luleatk@telia.com

  F: Vad innebär gruppträning?

  S: Tränarledd tennisträning i grupp på regelbundna tider. Du blir placerad i en grupp som motsvarar din spelkompetens.

  F: Kan jag spela Padel hos er?

  S: Ja! Vi har möjlighet till utomhuspadel!

  F: Hur kan jag stödja klubben?

  S: Läs mer om hur du blir sponsor på vår sida genom att klicka HÄR

  F: Vad kostar medlemskap?

  S: 600 kr/familj eller 400 kr/individ.

  LTK . Luleå Tennisklubb

  Spela tennis och padel Luleå