Hoppa till sidans innehåll

Till juniorer, föräldrar och vuxna i träningsgrupp


Välkommen till Luleå Tennisklubb, LTK. Nedan finns kortfattad information om klubbens verksamhet som familjen tillsammans kan ta del av. Vi tar gärna emot tankar och idéer om hur vår verksamhet kan utvecklas och för dig som vill bidra lite extra finns alltid möjlighet att hjälpa. Prata med någon av tränarna om ni funderar över något.

Avgift för juniorer och vuxna i träningsgrupp

  • Medlemsavgifter
    Alla som deltar i klubbens juniorverksamhet måste vara medlem. Medlemsavgift för enskild person/år är 350 kronor och för familj/år är avgiften 500 kronor. Avgiften gäller kalenderår, januari – december, oavsett när på året man löser medlemskap. I medlemsavgiften ingår försäkring så det är viktigt att betala snarast möjligt.
    Deltagare i gruppen ska vara medlem. För nybörjare kommer medlemsavgiften på första terminsfakturan.
  • Avgiften för juniorer är  1200 kr/ termin 1sta timme,  2a tim. kostar 1000kr. 3e tim kostar 800kr. Därefter 800kr. för varje timme.
  • Avgiften för vuxna är  1400 kr/ termin 1sta timme,  2a tim. kostar 1200kr. 3e tim kostar 1000kr. Därefter 1000kr. för varje timme.

Nybörjare kan komma på de 2 första träningarna  och prova på (avgiftsfritt). Därefter tas full träningsavgift ut oasvsett antal gånger eller när på terminen träningen inleds.


Alla ungdomar som är med i träningsgrupp får spela fritt på obokad tid, dvs. man har möjlighet att spela tills den blir bokad. Föräldrar och andra motspelare som inte är träningsgrupp ska betalla. För mer information kan ni prata med tränarna eller någon anställd.

 

Träning

Vid träning är det bra om barnet är på plats 10 minuter innan träningen börjar. Vid frånvaro behöver ni inte meddela tränare. Om ordinarie tränare av någon anledning inte kan delta finns vanligtvis ersättare. 

 

Uppgift som förälder

Som förälder kommer du få hjälpa till ett antal timmar varje termin.  Antingen på bilbingo eller under tävling, samt vid iordningställandet av utebanorna höst och vår. Är ditt barn med på tävling så ska båda föräldrarna ha minst ett pass var antingen i kiosken eller som matchvärd, passen är endast på cirka 3 timmar. Ett pass på bilbingon är cirka 3 timmar. Varje vår och höst behövs det arbetas på utebanorna, då behövs du som förälder, det är en trivsam dag när man samlas och jobbar någon timme för att sedan grilla och fika. Under varje termin sker försäljning av olika produkter för att uttöka klubbkassan till juniorverksamheten. Juniorerna skall sälja för ett värde av ca: 500kr. per termin.
LTK gör flera klubbresor varje år för att det ska vara möjliga att genomföra behöver vi ett antal friviliga föräldrar som följer med på resorna. För att kunna hålla nere kostnaderna så tar vi med upplagad mat, om era barn följer med kan ni därför bli ombedda att göra ett storkok. LTK satsar framförallt på våra juniorer som är klubbens framtid, det vi vill ha tillbaka från er föräldrar är några timmar per termin

 

Policy

Vi är en klubb som jobbar med breddidrott där alla ska ha chansen att delta och utvecklas i sin takt och ha sin egen ambitionsnivå, ur bredd kommer topp.Vi jobbar i hela klubben från a-lag ner till minsta junior så jobbar vi hårt med gott beteende och en positiv attityd, detta gäller både match och träning.

 

Luleå TK är en ideell förening som
kännetecknas av det frivilliga och oavlönade engagemang som finns i
tennisklubben. Verksamheten bedrivs i  stora delar med ideella krafter. LTK är
beroende av dess medlemmar som vill verka för och i föreningen: som ledare,
styrelseledamot, funktionär, lotteriförsäljare etc. Det är viktigt att
föreningen vårdar och skapar bra förutsättningar för sina ledare och frivilliga
att utvecklas och känna sig delaktiga.
 
Uppdaterad: 13 AUG 2017 18:12

 

heri

golvlaggarna

nord-chark

 Ange alt-text här.

Bildresultat för swesum logga

Postadress:
Luleå TK - Tennis
Arcusvägen 59
97594 Luleå

Kontakt:
Tel: 0920250428
E-post: This is a mailto link

Se all info